Home » Uncategorized » Änglamark

Änglamark

Änglamark – Økologisk, miljø- og allergivenlige produkter
Änglamark er et mærke med miljø- og allergivenlige produkter, som sælges i SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Kvickly, der er ejet af Coop.

Änglamark er et mærke med miljø- og allergivenlige produkter, som sælges i SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Kvickly, der er ejet af Coop.

 

Hvis man hører til den del af befolkningen, som er meget miljøbevidste, så vil det være oplagt at købe Änglamarks produkter. Änglamark er et mærke med miljø- og allergivenlige produkter, som sælges i SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Kvickly, der er ejet af Coop. Coop har også kæderne Nettorvet, Fakta og Irma, men disse butikker sælger ikke Änglamarks produkter.

Sortimentet hos Änglamark

For flere år siden var det ikke lige så populært at købe økologiske produkter, som det er i dag, og derfor er der også kommet et meget større udvalg, hvis man vil handle miljøvenligt og økologisk. Änglamark har en lang række økologiske fødevareprodukter, der er mærket med det røde danske økologimærke, EU´s økologimærke eller begge mærker. Med Änglamarks økologiske fødevarer, har man altid en garanti for, at smagen og kvaliteten er i top. Änglamark forhandler bl.a. flere mælkeprodukter, frugt og grønt efter sæson, chokolade, mel, knækbrød, marmelade, ris, pasta, smør og meget mere.

Änglamark forhandler også husholdningsprodukter, hvor det er muligt at finde Svanemærket. Under fremstillingen er der ikke brugt parfume og farvestoffer, hvilket gør produkterne meget allergivenlige, fordi produkterne skåner miljøet og forbrugerne mest muligt. Af husholdningsprodukter har Änglamark lanceret sæbespåner, opvaskemiddel, vaskepulver, rengøringsmidler, afspændingsmiddel, opvasketabs, toiletpapir, køkkenruller og meget mere.

Den sidste produktgruppe, som Änglamark repræsenterer, er produkter til den personlige pleje. Her er produkterne lavet af høj kvalitet uden parfume, farve og overflødige tilsætningsstoffer. Änglamarks produkter til personlig pleje bærer også Svanemærket, hvilet er forbrugernes garanti for, at alle produkter opfylder de meget skrappe miljøkrav. Inden for personlig pleje er det muligt at finde flere forskellige produkter til babyer som f.eks. cremer, bleer, pudder og baby olie. Herudover kan man finde shampoo, balsam, barberskum, intim sæbe, bodylotion, make-up fjerner, hår mousse, hår voks og hårspray, sollotion, vatrondeller, vådservietter og mange andre produkter.

Comments are closed.