Home » Uncategorized » Parfume Mini & Rejsestørrelse – miniature parfume

Parfume Mini & Rejsestørrelse – miniature parfume

Miniature parfume –  Rejse parfume i smart rejsestørrelse

Skal du ud og rejse og mangler en smart parfume i miniature eller rejsestørrelse, så har vi svaret her. Vi guider dig til de billigste parfume i rejsestørrelse med alle de kendte mærker, så du nemt finder din favorit duft i miniature. Du kan få mini parfumer, pursesprays og miniaturesæt til rejsebrug.

 

Køb her!

 

Vi guider dig til de perfekte parfumer i rejsestørrelser. Disse Parfumer er ideelle, når du rejser på ferie, da vores rejseflasker og miniature parfume gør det lettere at rejse til udlandet!

Find billige rejse parfume fra et bredt udvalg af kendte parfume her. Køb online rejsestørrelse parfumer og få det store overblik.

 

Væsker i håndbagagen – Parfume i håndbagagen

Der findes regler for Parfume i fly, som skal haves i håndbagagen, derfor kan det være smart at have parfume i rejsestørrelse. Du får en kort beskrivelse af reglerne her: (Læs altid regler på hjemmesiden for de lufthavne du skal rejse fra).

Parfume, væsker i håndbagagen skal medbringes i beholdere, der maks. kan rumme 100 ml.

Du må gerne medbringe mere end en beholder med parfume/væske, men ikke mere end der kan være i en genlukkelig plastpose på maks. 1 liter. Der må kun medbringe en pose per person. Husk, at f.eks. babymad, medicin eller diætmad også kan gå under væsker. Læs mere på lufthavnens hjemmeside.

Der findes også speciale regler for køb af f.eks. kosmetik, parfume og spiritus i Taxfree. Læs mere på lufthavnens hjemmeside. Husk også at tjekke de lufthavne du f.eks. mellemlander i, da du sikkert også skal igennem sikkerhedstjek der.

VIGTIGT: læs hvad dit flyselskab/lufthavn skriver på siden hjemmeside, da reglerne kan ændres eller være forskellige. Men her er reglerne som de er i dag og kun en kort beskrivelse af Parfume i håndbagagen eller væsker, men nu er det parfume vi skriver om her.

 

Køb her!

 

God rejse får man når der er styr på håndbagagen og hvad den må indeholde.

Vi elsker jo at shoppe Taxfree og hvad er reglerne så? Jeg vil gerne have 2 forskellige parfumer med på rejsen, må jeg det? Er der forskellige regler i EU?

Ja, det er næsten en videnskab at holde styr på de forskellige regler når man skal have parfume med i et fly. Dog tager det ikke lang tid at tjekke på lufthavnens hjemmeside.

Det er dog en god idé at have parfumen i rejsestørrelse eller miniature parfume, når du skal rejse med fly.

God ferie.

Comments are closed.